Vælg en side

Fra redaktøren!

28. juni 2020

Lang tid siden, og megen vand under broen.

Først skal jeg beklage, til dem af jer der stadig følger Stadsmagasinet, at der har været stille herfra i nogle måneder.

Det skyldes, at jeres redaktør blev stillet overfor en ny opgave: at lave en ny lokalradio i Helsingør. Midt under coronakrisen!

Radioen hedder RADIO H, og er et projekt, der handler om at gentænke lokalradio i en ny digital tidsalder. En tid hvor podcast og lyd, er det mest voksende fænomen i det danske mediebillede.

Således lytter ca. 23% af danskerne på podcasts ugentligt, jvf. DR’s årlige opgørelse over befolkningens medieforbrug. En statistik vi også her på redaktionen, har tænkt over, i nogen tid.

Muligheden opstod, og den er grebet. Så hop ind på RADIO H, og tjek nogle af de mange fine programmer og podcasts ud!

Det her site – STADSMAGASINET – er jeg blevet opfordret til at fortsætte med at lave. Fortsætte med at samle og præsentere, noget af alt det byudvikling, som vedrører os alle sammens Helsingør. Løfte en opgave, som kommunen burde gøre. Gøre pdf’er og projektbeskrivelser tilgængelige, og finde de skæve idéer og skitser frem. Og fortsætte med at gøre dem let-tilgængelige.

Det vil jeg gøre!

Det vil være med indhold om projekter, byudvikling og arkitektur i vores by. Oplysning om hvad der sker, og hvad byrådet og developerne har gang i. Historie fra byudviklingens arkiver, og visionerne for Helsingør, som findes derude.

Det bliver dynamisk og uperiodisk, men Stadsmagasinet vil bestå. Som Helsingørs eneste magasin, der er dedikeret til byens udvikling, arkitektur og design.

Hvis du har kunne lide hvad vi laver, så spred ordet. Hvis du har lyst til at være med, så send en artikel. Hvis du vil give et sponsorat til det gratis frivillige arbejde der laves, så skriv til os.

redaktionen@stadsmagasinet.dk

Med venlig hilsen

Julian H. Sonne
redaktør

 

Relateret indhold…

En status fra din redaktør

En status fra din redaktør

Kære læser! Jeg synes, at jeg skylder en forklaring på hvor Stadsmagasinet står, hvad der er sket og hvad fremtiden...

Nyt navn, samme indhold

Nyt navn, samme indhold

Kære læsere og følgere, websitet er nu flyttet og har dermed officielt skiftet navn til STADSMAGASINET. Skulle man...