Vælg en side

Nyt Sundhedshus ved Prøvestenen

23. september 2018

Det bliver byggerfirmaet Elindco der skal bygge det nye kommunale sundheds på Prøvestenen. Da man fra bystyrets side havde ønsket en totalløsning for projektet, blev det i samme ombæring derfor arkitektformaet Nordic Architects’ projekt der således løb med sejren, omend der var andre projekter som havde en smukkere arkitektur. Fra bystyrets side lagde man dog vægt på helhed, og fungerende borgmester Henrik Møller udtalte således:

– Vi er i bedømmelseskomitéen enige om, at det med vinderprojektet er lykkedes at få arkitektur og indretning til at gå op i en højere enhed. Vi får et sundhedshus, der udfordrer den traditionelle sektortænkning, og hvor man som borger kommer til at opleve, at forskellige sundhedsfunktioner, tilbud og fagligheder smelter sammen, når huset står klar om få år.

Det vindende projekt skal nu danne grundlag for den videre proces. Projektets skal planlægges og tegnes i resten af 2018 og i 2019. Byggestart forventes omkring 1. januar 2020, og huset forventes at kunne tages i brug i 3. kvartal 2021.

Relateret indhold…

Fra Redaktionen

Fra Redaktionen

Kære læsere og følgere, inden for de næste uger skifter websiden her navn til Stadsmagasinet, og får derved også ny...